Audi A8L W12 2011

Audi A8L W12 2011 a fost creata cu scopul de a oferi un maxim de comfort viitorilor sai beneficiari, si mai ales a celor ce vor sta pe locurile din spate ale acestei masini de lux.
Acest model auto este mai lung decat variata Audi A8 normala, si tot acest surplus de spatiu este oferit pasagerilor ce ocupa locurile din spate ale masinii.
Tot acestor pasageri ai Audi A8L W12 2011 le sunt oferite scaune cu incalzire si masaj, un ecran de 10.2 inchi asezat pe scaunele din fata pe care se pot rula filme sau poti asculta muzica, te poti conecta la internet, pe scurt poti face orice permite dezvoltarea tehnica actuala.
Motorul W12 cu care este dotat acest model auto este dezvoltat din motorul de 4.8 litri V8, care prin adaptare a mai castigat cativa cai putere, fiind deja la a doua sa generatie.
Transmisia este asigurata de o cutie de viteze cu opt trepte, ceea ce face ca si consumul sa fie relativ acceptabil pentru un astfel de automobil de lux.
Pentru ca totul a fost creat pentru a asigura buna dispozitie a pasagerilor din spate, Audi A8L W12 2011 este prevazut cu toate dotarile standard ale Audi A8 normal, plus cele sus amintite.
Pretul de pornire este unul pe masura, 137000 Euro, insa nu este descurajant petru segmentul de piata auto vizat.