BMW Activ Hibrid X6 2011

BMW Activ Hibrid X6 2011 vrea sa ramana regele soselelor, dar in acelasi timp incepe sa pozeze in iubitor de natura prin motorizarea sa hibrida.
Conceput pe platforma X5, prin realizarea unui design mai indraznet, acest model BMW Activ Hibrid X6 2011 a primit o motorizare hibrida formata din doua motoare electrice si un motor diesel de 4.4 litri V8, imprumutat de la BMW X6 xDrive50i, ce poate produce 480 de cai putere. Cu asa o motorizare masina atinge 100 km/h in doar 5.5 secunde, aceasta combinatie ducand la o nervozitate mult mai scazuta a acestui model auto fata de cel de la care a imprumutat motorul diesel, dar a reusit sa realizeze totusi o economie importanta de combustibil, ceea ce conteaza la o motorizare hibrida.
BMW va avea mult de lucrat pana va reusi sa realizeze o motorizare hibrida care sa raspunda cerintelor actuale de pe piata auto.
Cu siguranta constructorul va trebui sa faca multe concesii in viitor avand in vedere ca pretul combustibilului solid creste iar piata auto se indreapta spre automobile mult mai eficiente, cu consum redus si prietenoase fata de mediul inconjurator.