Colaborarea Ford si MicrosoftColaborarea Ford si Microsoft

Se pare ca piata auto incepe sa se dezvolte in directia pe care noi toti trebuie sa o sustimen – dezvoltarea pietei automobilelor ecologice.
In acest sens, colaborarea Ford-Microsoft, speram sa fie un pas foarte important in aceasta directie.
Cele doua branduri de renume au anuntat recent ca isi vor da mana pentru a face ca industria auto sa se indrepte spre dezvoltarea segmentului automobilelor electrice, si astfel sa contribuim cu totii la creerea unui mediu prietenos pentru noi si generatiile viitoare.
Planurile Ford prevad lansarea agresiva in America si Europa, pana in 2013, a cinci modele auto electrice, masini ce speram ca se vor bucura de atentia crescuta a cumparatorilor, si vor duce la ingroparea definitiva a segmentului autoturismelor mari consumatoare de petrol, ce sunt si foarte toxice pentru noi si mediu.
Se pare ca primul model auto ce va deschide aceasta serie va fi Ford Focus Electric, ce va fi lansat anul viitor, si va oferi cumparatorilor o tehnologie avansata de utilizare eficienta a energiei.
Scopul final al celor doua mari companii este acela de a oferi modele auto ecologice, prietenoase cu mediul inconjurator, eficiente, dar in acelasi timp si accesibile cumparatorilor.
Sa speram ca va fi o revolutie a sectorului auto, si o regandire a acestuia.