dezmembrari auto

piese auto din dezmembrari, ieftine, online
Fie ca de cele mai multe ori, multe din piesele auto noi sunt contrafacute, fie ca gasim piese care altfel nu le-am gasi decat pe baza de comanda in magazinele de piese auto, fie ca pretul acestora este mai mic, deseori apelam la firmele de dezmebrari auto ca sa rezolvam problemele aparute la masini.

De cele mai multe ori elementele de caroserie sunt cele mai cautate in parcurile auto din tara, dar si restul pieselor provenite din dezmembrari se vand foarte bine, deoarece, firmele de profil ofera garantie la ele iar pretul este mult mai scazut decat a unei piese auto noi, calitatea fiind comparabila de cele mai multe ori.
Trebuie doar ceruta oferta marilor parcuri auto din tara, iar acestea va vor trimite piesele auto din dezmembrari, acasa.
Tot ce trebuie sa faceti este sa studiati atent oferta pentru a obtine piesele auto dorite la niste preturi avantajoase.
Acest lucru depinde doar de dumneavoastra.
Oferta parcurilor auto este diversificata, la fel fiind si seriozitatea acestora.
De obicei aceste parcuri auto au toata gama de produse, de la diferite marci, cele mai cautate fiind totusi piesele de volkswagen (wv), audi, opel, dacia, fiat.