Jaguar XJ Sentinel

In cadrul salonului auto de la Moscova reprezentantii Jaguar au decis sa lanseze un model auto blindat – Jaguar XJ Sentinel.
Aceasta masina blindata ofera ocupantilor un grad de protectie balistica B7, acesta fiind absolut necesar oamenilor de afaceri rusi care stiu ce inseamna sa fii bogat intr-o tara ca Rusia.
Masina a fost proiectata si realizata in colaborare cu cele mai importante firme din domeniu oferind un grad de protectie ridicat in contextul unui aspect exterior ce nu tradeaza acest lucru.
Aceasta masina de lux blindata este dotata cu un motor de 5.0-litri 385PS AJ-V8 Gen III V8 si o transmisie automata cu sase trepte de viteza, complex ce asigura atingerea unei viteze de 100 km/h in doar 9.7 secunde, si o viteza maxima de 195 km/h.
Chiar daca este considerata o masina blindata, reprezentantii constructorului nu au facut rabat de la calitate, interiorul si exteriorul acestui automobil fiind unul specific masinilor de lux.
Aceasta combinatie de siguranta si lux, la bordul unei marci cum este Jaguar, cu siguranta va trezi interesul oamenilor de afaceri rusi, locatia aleasa pentru lansarea Jaguar XJ Sentinel nefiind una intamplatoare.
Ma intreb daca oamenii de afaceri romani s-au gandit macar o singura data la un astfel de model auto.